Безпечний двір

У Сумах згідно програми «Безпечне місто» почали встановлювати камери спостереження у різних локаціях міста, де є жвавий рух людей і автомобілів. Відеоспостереження стало вже повсякденною реальністю нашого життя. У великих містах дуже складно знайти будь-яку установу, не обладнану системою відеоспостереження, а ще частіше відеокамери можна зустріти в приватних будинках. Однак є досить «проблемна зона» — це двори багатоповерхівок.

Часто саме в таких дворах чиняться злочини — хуліганські напади, пограбування, псування автомобілів, вандалізм і крадіжка велосипедів. Щоб запобігти таким подіям або ж мати можливість їх розслідувати, пропонуємо вам скористатися спеціальною системою відеоспостереження «Безпечне двір»

 «Безпечний двір» — це комплексна система відеоспостереження, призначена для мешканців багатоповерхівок. В рамках цієї програми встановлюється декілька камер, які дозволяють фіксувати будь-яку активність навколо або всередині будинку. У базову комплектацію для кожного під’їзду входить дві камери — одна на першому поверсі всередині під’їзду, в друга — на фасаді будинку і спрямована на прибудинкову територію.

Рішення про підключення до програми «Безпечний двір» приймається на загальних зборах мешканців. Представники нашої компанії можуть допомогти в їх організації, а також бути присутнім на таких зборах, щоб розповісти про специфіку даної програми.

Компанія «SmartO» поставляє найякісніші обладнання для відеоспостереження. Ми дбаємо про вашу безпеку!

Найчастіші питання про систему спостереження для багатоповерхівок:

Питання: Де будуть стояти камери?

Відповідь: В більшості випадків одна камера встановлюється на вході в під’їзд або в пріліфтовой зоні і фіксує всіх, хто входить та виходять до/з під’їзду. Друга камера  встановлюється на фасад будинку між 2-3 поверхами і фіксує прибудинкову територію.

Питання: Який архів пам’яті у системи відеоспостереження?

Відповідь: В середньому система записує не менше 10 днів (можна збільшити до місяців).

Питання: Що надасть встановлення системи «Безпечниій двір»?

Відповідь:

  • Спостерігати за своїми дітьми, що гуляють у дворі
  • Спостерігати за автомобілем на парковці
  • Відстежувати правопорушення і стежити за чистотою двору
  • Переглядати відео через комп’ютер або мобільний пристрій
  • Завантажувати архів відео.

Питання: Яка вартість встановлення та обслуговування?

Відповідь: Наша компанія пропонує два варіанта реалізації проекту

  1. Співвласники будинку за свій кошт встановлюють систему, наша компанія проводить гарантійне і сервісне обслуговування в разі виникнення в ньому потреби. Можлива оплата інсталяції системи частками. Вартість системи та інсталяції залежить від наповнення і функціоналу системи і узгоджується з співвласниками будинку.
  2. Наша компанія за свій рахунок встановлює та адмініструє систему, а користувачі сплачують щомісячну абонентську плату в розмірі від 50-100 грн. в залежності від номенклатури обладнання і кількості користувачів.

Питання: Чи можливе розширення функціоналу системи за рахунок інших послуг.

Відповідь: Так. Масштабування системи може відбуватися за рахунок додавання функцій розумного домофону, різних оповіщувачів  систем охоронної та пожежної сигналізації, розпізнавання облич та автомобільних номерів, систем відкриття дверей та воріт, кнопок екстреного виклику, сирен, керування освітленням, системи анти потопу та запобігання витоків газу.